Polyester swimmingpools

TrioTek har indgået samarbejde med leverandør StarPool. StarPool er den største producent af polyester pools - de fuldstøbte pools. 

Deres moderne anlæg sikrer en god kvalitet!

Vi kan levere utallige modeller og størrelser og det er nu også muligt at vælge lige den farve som passer i din have. Og med lige det udstyr du ønsker.

Udsøgt og yderst funktionelle former vil tilfredsstille selv de med sublim smag. Den sarte, blå farve af svimmingpoolen vil give indtryk af krystalklar, himmel-blå vand, og vil helt sikkert kalde på dig.

Det er naturligvis muligt at bestille en interegreret trappe. Disse trapper leveres altid med skridsikker slidbane som giver stor sikkerhed for jer og jeres børn.

Kontakt os

Triotek

Hvem er Triotek?

Firmaet Triotek har eksisteret siden 1992 og har i dag et godt sammentømret team af dygtige håndværkere.

Vores team står altid parat til at give den bedste service - for os betyder godt håndværk og kvalitetsprodukter alt.

Vores udstilling ligger i Bramming, ca. 20 km fra Esbjerg og ca. 20 km fra Ribe. Men vi leverer spa - og poolløsninger til hele Danmark og til udlandet.

Hos Triotek

Hos Triotek findes der ikke standardløsninger. Vores løsninger er altid tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker. Sammenholdt med at vi benytter markedets bedste produkter, er kunden altid garanteret en god og gennemtænkt løsning.