Varmepumper - Danmarkspumper

danmarkspumpen.jpg

 

Takket være Danmarkspumpen, som kun bruger 1 kW for at levere op til 5,3 kW varme, kan Danmarkspumpen let halvere dine varmeudgifter.

Du får samtidig den mest miljøvenlige varme der findes. Alle varmepumperne fra Panasonic har opnået det bedste energimærke, Klasse A, hvilket placerer dem blandt toppen af markedets energisparere.
Luftrensning og varmere gulve.

Indedelen er forsynet med et trippel filtersystem som renser luften og holder rummet rent og sundt. SUPER alleru-buster-filteret kombinerer tre virkninger i ét nemlig – anti-allegen-, anti-virus og anti-bakterielbeskyttelse.
Den varme luft fordeles langs gulvene således at disse bliver varmere.
Mere godt om Danmarkspumpen - Luftvarmepumpen tilpasset danske krav
 
Et miljørigtigt valg der er tilpasset det nordiske klima. Spar 66 % på din varme og få et bedre indeklima i f.eks. sommerhuset.
Varmepumpen kan styres fra din telefon, så, for eksempel, dit sommerhus altid har den rettet temperatur til rette tid.
 
Danmarkspumpen køber du altid installeret og køreklar. Hos TrioTek hjælper dig naturligvis med model valg og placering, så du altid får en optimal udnyttelse af din varmepumpe.
Det er muligt at hente pdf-filer som vil forklare mere om alt det positive om Danmarkspumpens varmepumper.
 
 

Kontakt os

Triotek

Hvem er Triotek?

Firmaet Triotek har eksisteret siden 1992 og har i dag et godt sammentømret team af dygtige håndværkere.

Vores team står altid parat til at give den bedste service - for os betyder godt håndværk og kvalitetsprodukter alt.

Vores udstilling ligger i Bramming, ca. 20 km fra Esbjerg og ca. 20 km fra Ribe. Men vi leverer spa - og poolløsninger til hele Danmark og til udlandet.

Hos Triotek

Hos Triotek findes der ikke standardløsninger. Vores løsninger er altid tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker. Sammenholdt med at vi benytter markedets bedste produkter, er kunden altid garanteret en god og gennemtænkt løsning.